Arhiva pentru 27 ianuarie 2012

SA „Termocom” recomandă consumatorilor să ia măsuri de conservare a energiei termice

În contextul reducerii temperaturii aerului anunţată de meteorologi pentru următoarele zile, SA „Termocom” recomandă consumatorilor să ia măsuri de conservare a energiei termice.
Furnizorul de căldură recomandă gestionarilor fondului locativ să închidă geamurile de la scări, să instaleze sticlă în cazul în care aceasta lipseşte, să asigure izolarea termică a reţelelor inginereşti aflate în gestiune (din subsoluri, mansarde şi etaje tehnice), precum şi să finalizeze instalarea sau reparaţia uşilor la intrările în scări.
Totodată, aducem la cunoştinţa consumatorilor numerele de telefon care pot fi apelate în cazul apariţiei scurgerilor, fisurilor sau altor situaţii la reţelele termice:

Serviciul Dispecerat general – 44-11-38 – 24/24;

Sect. Ciocana – 33-51-32;
Sect. Centru – 27-40-98;
Sect. Râşcani – 44-23-65;
Sect. Botanica – 77-94-11;
Sect. Buiucani – 75-15-29.

Anunţ privind desfăşurarea licitaţiei

SA “Termocom” în procedura planului invită doritorii de a participa la licitaţia cu privire la achiziţionarea următoarelor materiale:
- Ţeavă Preizolată în PPU;
- Flanşe de oţel;
- Material izolant;
- Robinete cu trei căi;
- Ventile mufă din alamă;
- Evacuatoare automate;
- Presgarnitură;
- Furtun;
- Clapete reversibile cu flanşe;
- Filtru pentru apă;
- Manometre;
- Termometre;
- Oxigen;
- Sigilii.
Pentru participarea la licitaţie solicităm prezentarea documentelor necesare într-un colet sigilat care va include: oferta comercială cu preţul propus în valută naţională şi condiţiile de achitare, date despre participant, licenţa de activitate, copiile certificatelor de înregistrare a întreprinderii, de atribuire a contului bancar, de atribuire a codului fiscal, TVA.
Listele mărfurilor necesare şi caietul de sarcini pot fi ridicate la sediul SA „Termocom” pe adresa: str. T.Vladimirescu, 6, bir. 411.
Solicităm prezentarea ofertei comerciale pînă la data de 10 februarie 2012, orele 10-00. la adresa str. T. Vladimirescu 6, bir.204.
Informaţii suplimentare la tel./fax.: 44-20-55; E-mail: termomarket@mail.ru; market@termocom.md.